divendres, 20 de juliol del 2012

Ens visiten a l’Hort
L’Arturo, un company del programa d’horticultura, està content de participar del programa i ha decidit convidar als seus companys de Club Social a veure l’hortet.
Els ha convidat a conèixer l’hort que tenim a Collserola i també el de la residència, la visita va anar molt bé.
Ens ha encantat rebre aquest visita del Septiclub (www.blogdelsepticlub.blogspot.com), gràcies a l’hort estem establint noves relacions i això ens anima a seguir treballant.

dijous, 12 de juliol del 2012


La participació a l'hort va des dels que hi treballen directament als que treballen amb el que de l'hort en traiem, arrel d'això neixen diferents experiències i reflexions, us en deixem una d'avui:
Mi relación con el huerto, he ido a regar dos veces y me gusta. Creo que es bueno para nosotros inmiscuirnos en ello.
Pero más me gusta cocinar los productos del huerto. Como hoy, que hice los calabacines revueltos con huevo. Resulta que es una especie de terapia para mi y algo muy agradable de hacer. El aroma de la comida recién hecha, la cebolla y el orégano, es un placer, además de sentirme útil.
Héctor

divendres, 6 de juliol del 2012



Al nostre hort, sovint, les coses no es fan perquè algú ens digui que s’han de fer així o aixà, al nostre hort les coses funcionen millor quan veiem que hi ha la necessitat de fer-les… un exemple clar, és que fins fa relativament poc, no s’acabava de veure la necessitat de pujar a regar(ens resulta un esforç ja que està apartat del nostre lloc de vida) a més a més del dia que tenim estipulat pujar a treballar a l’hort… ara i després d’observar que no ens creixien massa les plantes, hem pres consciència de la necessitat de fer-ho; i avui la constància i la responsabilitat ens han donat els primers fruits… us deixem una petita selecció d’imatges del que avui hem pogut observar que està creixent a l’hort.